ΠΟΛΥΜΕΣΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΚΑΚΙ / ΔΕΥΤΕΡΑ / ΚΥΠΕΡΟΥΝΤΑ / ΣΚΑΡΙΝΟΥ / ΣΩΤΗΡΑ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από τα εργαστήρια του προγράμματός μας με επαγγελματίες γεωργούς! Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία!
#circlesonearth

φωτογραφιεσ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Μαθητές, εκπαιδευτικοί και επαγγελματίες, ενημερώθηκαν από την ομάδα της εκστρατείας ”Κύκλοι της γης” για την Κοινή Αγροτική Πολιτική.
Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία!

ΔΙΕΡΩΝΑ/ΣΚΑΡΙΝΟΥ/ΤΣΕΡΙ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΙΕΡΩΝΑΣ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΚΑΡΙΝΟΥ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΣΕΡΙΟΥ

Study Visit

Επισκέψεις Μαθητών

Με επιτυχία στέφθηκε το Sotira Kolokasi Festival – Φεστιβάλ Κολοκασιού Δήμου Σωτήρας που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Υπουργού Γεωργίας, Νίκου Κουγιάλη. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν εναλλακτικές συνταγές με βάση το Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ) προϊόν, κολοκάσι.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα απο τη χτεσινή δημοσιογραφική διάσκεψη ολοκλήρωσης του προγράμματος “Κύκλοι της γης”. Στη διάσκεψη παρευρέθηκαν ο Υπουργός Γεωργίας Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Καδής, ο Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο Ιερόθεος Παπαδόπουλος, η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος Κλέλια Βασιλείου, ο Επιστημονικός Συνεργάτης της εκστρατείας Σάββας Μαλιώτης, ο Πρόεδρος του Κέντρου Προώθησης και Προβολής Παραδοσιακών Προϊόντων Μιχάλης Κραμβής και ο Σταμάτης Ρωσίδης, Πρόεδρος του Κυπριακού Συνδέσμου Καταναλωτών

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους εισηγητές, τους συνδιοργανωτές, τους συνεργαζόμενους φορείς, τους χορηγούς αλλά και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στο Παγκύπριο Συνέδριο για την ΚΑΠ και την ασφάλεια τροφίμων που πραγματοποιήθηκε στις 4/12 στη Δημοσιογραφική Εστία. Σας περιμένουμε και στις επόμενες δράσεις της εκστρατείας μας!